Szobáink

Az Aqualand nagy hangsúlyt fektet a szobák tisztaságára. Célunk vendégeink elvárásait is túlszárnyalni, s ezért ennek elérésére állandóan újabb és újabb módszereket keresünk. Ezzel a szándékkal hajtottunk végre 2009 tavaszán egy nagyobb felújítást, hogy javítsuk hétvégi házunk felszereltségét és továbbra is eredeti és kényelmes üdülést tudjunk biztosítani vendégeink számára.

Társalgók

Hétvégi házunk néhány társalgóval is rendelkezik, melyeket szabadon használhatnak vendégeink ittlétük alatt. Található itt egy nagyobb társalgó, ahol a kandallóban pattogó tűz mellett pihenhet, vagy a kényelmes karosszékekben, párnákon vagy a asztal mellett szórakozhat,  lustálkodhat.

A hétvégi ház minden szárnyában található egy alapfelszereléssel ellátott konyha, tűzhellyel, hűtővel, mely teljes mértékben vendégeink rendelkezésére áll. A ház szobái nincsenek ellátva saját szociális berendezéssel, így a ház mindkét oldalán található egy-egy fürdőszoba és toalett.

Szobáink

A hétvégi ház nyolc szobával rendelkezik, melyek két-hat ággyal vannak ellátva. Életfilozófiánk „minél több, annál vidámabb”, és ezért kérjük, hogy előre jelezzék csoportjuk igényeit, és mi minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy azokat teljesíteni tudjuk. Történő foglalástörlés esetén már nem térítünk vissza. Abban az esetben, ha a foglalás törlése az üdülés előtti két napban történik, 50%-t számlázunk a foglalás teljes árából

Foglalás törlése: foglalásnál 15%-os előleget kérünk, melyet az üdülés előtt 2 nappal

Vo fotogalérii si môžete prezrieť fotky jednotlivých izieb


Árlista

A szoba típusa Ágyak száma Ár

1-downstairs left, TRIPLE ROOM

3 35€
2-upstairs left, DOUBLE ROOM WITH A BALCONY AND LAKE VIEW 2 45€
3-upstairs left, DELUXE TRIPLE ROOM WITH A SUN DECK AND LAKE VIEW 3 55€
5-upstairs left, DOUBLE ROOM WITH A BALCONY AND FOREST VIEW 2 40€
9-downstairs left, DOUBLE ROOM 2 40€
4-downstairs right, SIX BEDS ROOM (3 x BUNK BEDS) 6 70€
6-upstairs right, TRIPLE ROOM 3 35€
7-upstairs right, TRIPLE ROOM 3 35€
8-upstairs right, ECONOMY DOUBLE ROOM 2 25€
     
Reggeli 5 €

Csoportos kedvezményért érdeklődjön nálunk!